Nuoret soittajat konsertoivat seurakuntatalossa

Valkeakosken musiikkiopiston nuoret soittajat konsertoivat Pälkäneen seurakuntatalossa sunnuntaina 3. helmikuuta kello 18.

19-vuotias Anna Laakso aloitti viulunsoiton 7-vuotiaana. 12 vuoden opinnot musiikkiopistossa ovat loppusuoralla, ja Laakso valmistautuu juuri viulunsoiton D-tutkintoon. Hän soittaa viulua Pirkanmaan Musiikkiopiston Sinfoniajousissa.

Pälkäneen yhteiskoulun 7- ja 8-luokkalaiset Aleksi ja Martti Pätiälä ovat harrastaneet soittamista seitsemän vuoden ajan. Martti on soittanut kontrabassoa nyt kolme vuotta ja Aleksi viulua viiden vuoden ajan. Poikien instrumentit ovat vuosien varrella vaihtuneet ja niitä on tullut myös lisää. Aleksi on soittanut myös harmonikkaa 5-vuotiaasta lähtien. Pojat soittavat Valkeakosken musiikkiopiston Kamarijousissa ja ovat keväällä lähdössä orkesterin Islannin matkalle.

Annukka, 13, ja Katja, 16, Linnanmaa ovat aloittaneet viulunsoiton Valkeakosken musiikkiopistosta keväällä 2015. Katja opiskelee toisena instrumenttina pianoa. Myös Annukka ja Katja ovat lähdössä keväällä Musiikkiopiston Kamarijousien mukana Islannin -matkalle.