Iltapäiväseminaari epäasiallisesta kohtelusta työelämässä

Kangasalan kirjaston Harjula-salissa järjestetään lauantaina 9. helmikuuta kello 13–16 keskustelutilaisuus epäasiallisesta kohtelusta työelämässä. Tarkoituksena on lisätä kuntalaisten tietämystä epäasiallisen kohtelun vaikutuksista ja kiusaamiseen puuttumisen keinoista.

Tutkija Susanna Lundell valottaa epäasiallisen kohtelun määritelmää työsuojelulainsäädännössä, työpaikkakiusaamisen etenemisprosessia sekä kiusattujen kokemuksia tutkimusten ja tapausesimerkkien avulla. Paneelikeskustelussa on mukana työsuojelun, työnantajien ja työntekijöiden edustajia, ja myös yleisöllä on mahdollisuus tuoda esiin omia näkemyksiään ja kokemuksiaan aiheesta. Kangasalan Vasemmistoliiton järjestämä tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?