Rattijuoppo törmäsi poliisiauton keulaan, piiloutui sen jälkeen lumikasaan

Rattijuoppo törmäsi autollaan poliisiauton keulaan Kangasalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton tarkastusta varten Kangasalantiellä hieman ennen kolmea yöllä. 22-vuotias mieskuljettaja ei totellut poliisin pysäytysmerkkiä vaan jatkoi matkaansa Nevakadulle, missä hänen ohjaamansa auto suistui lumikinokseen. Kuljettaja peruutti penkasta pois, jolloin hän  törmäsi autollaan poliisiauton keulaan. Tästä matka jatkui Heikkiläntielle, missä auto ajautui uudelleen lumikinokseen. Kuski lähti juoksemaan poliisia karkuun ja yritti piiloutua lumikasaan. Poliisi sai hänet kuitenkin kiinni.

Mies ei ollut suostuvainen puhalluskokeeseen, joten hänet kuljetettiin verikokeeseen. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, haitanteosta virkamiehelle sekä liikennerikkomuksesta. Poliisiautoon tuli törmäyksen johdosta lievät vauriot.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?