Arkikristityn elämäntaparemontti -koulutus alkaa

Arkikristityn kouluttaja Matti Mäkinen.

Pälkäneen seurakunnassa käynnistyy viiden kerran koulutus – Arkikristityn elämäntaparemontti  –   L10T – Luukkaan evankeliumin 10. luku tähän päivään.

L10T perustuu ohjeisiin, jotka Jeesus antoi opetuslapsilleen lähettäessään heidät matkaan Luukkaan evankeliumin 10. luvun mukaan. Jeesuksen ohjeet sopivat myös tähän päivään kaikkialla arjen keskellä. Toimintamalli sopii yhtä hyvin ujoille, rohkeille kuin kiireisillekin. Tavoitteena on uusi tapa elää silmät ja sydän avoimina lähimmäisille. Mukana voivat olla kaikki seurakuntalaiset varhaisnuorista senioreihin.

L10T -valmennus rohkaisee seurakuntalaiset osoittamaan Jumalan rakkautta arjessaan ja kutsumaan toisia hyvän Jumalan yhteyteen. Yksinkertaiset askeleet auttavat kristittyjä elämään uskoaan todeksi arjessaan ja itselle sopivalla tavalla. L10T on hyvä työkalu kaikkeen seurakuntatyöhön, eri työaloille, pienryhmiin ja se on sovellettavissa jokaisen kristityn omaan elämään.
Kaikki kristityt voivat omaksua yksinkertaisen neljän askeleen elämäntavan, joka perustuu rukoukselle. Kuunteleminen, auttaminen ja uskostaan kertominen ilman sanoja voivat mullistaa kylmää maailmaa. Jeesuksesta kertominenkin on sallittua.
Illat alkavat kello 18.00, iltapala noin 19.15 ja lopetus 20.15.

Päivät pidetään 7.2,  21.2, 7.3, 21.3. ja 4.4. Pälkäneen seurakuntatalossa. Kouluttajana on Matti Mäkinen Kansan Raamattuseurasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?