Koulun kalapuikosta löytyi matoa muistuttava eliö – Kangasalan ateria- ja siivouspalvelut tutkii asiaa

Vatialan koulun oppilaan ottama kuva kalapuikosta löytyneestä yllätyksestä.

Kangasalalaisen Vatialan koulun oppilas koki epämiellyttävän yllätyksen viime torstaina, kun kouluruoaksi nautitun kalapuikon sisältä löytyi matoa muistuttava eliö. Yksi koululaisten vanhemmista ilmoitti asiasta eteenpäin koulun rehtorille. Madon ruoastaan löytäneet koululaiset kertoivat kotiväelle kertoneensa asiasta ruokailua valvoneelle opettajalle. Keittiön henkilökunnalle he eivät olleet huomanneet mainita asiasta.

Onko löydöksestä tullut ilmoitusta Kangasalan ateria- ja siivouspalveluihin, Kangasalan ateria- ja siivouspalvelupäällikkö Hannakaisa Haanpää?

– Meille tuli tällaisesta epäilystä tieto perjantaina. Harmillista on, että meille ei toimitettu epäillystä madosta näytettä, jolloin tapausta päästäisiin selvittelemään perusteellisemmin.

Miten tapausta tutkitaan jatkossa?

– Ryhdyimme selvittelemään asiaa heti perjantaina ja otimme yhteyttä tavarantoimittajaan ja valmistajaan. He tutkivat nyt omalta osaltaan asiaa. On tärkeää, että tällaisiin asioihin reagoidaan nopeasti. Olemme tietysti äärimmäisen pahoillamme, ja otamme tällaiset tapaukset hyvin vakavasti.

Mikä taho kalapuikkoja Kangasalan kaupungille toimittaa?

– Kyseessä on iso yritys, jonka kalapuikot ovat olleet varsin korkealaatuisia. Koska löydöksen tarkasta alkuperästä ei ole olemassa täysin varmaa tietoa, jätän yrityksen nimen mainitsematta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.