Äiti ja poika askartelivat omat taikasauvat Harry Potterin hengessä

Ria Makkonen ja Pauliina Tulenheimo joutuivat etsimään lisätuoleja pöytien ympärille, kun Harry Potter -taikasauvapajan askartelijat ruuhkauttivat Sahalahden kirjaston lukusalin viikko sitten keskiviikkona. Hannele Salminen ja Juho Anesmaa, äiti ja poika, pääsivät ohjaajien oppiin ensimmäisinä tultuaan paikalle etuajassa.

Taikasauva syntyi rullalle kierretystä paperiarkista ja sen päälle kieputetusta narusta. Maalauspöydän ääressä askartelijat sivelivät sauvan pintaan mieleisiään värejä ja täydensivät työn koristenauhoilla.

Ria Makkonen (etualalla) ja Pauliina Tulenheimo olivat ohjaajina askartelupajassa.

Hannele Salminen ei tyytynyt vain seuraamaan poikansa askartelua, vaan valmisti innokkaana Harry Potter -fanina taikasauvan myös itselleen. Salminen kertoi lukeneensa kaikki Harry Potter -kirjat ja katsoneensa kaikki Harry Potter -leffat.

– Juhon kanssa ei ole vielä luettu pottereita. Ne ovat sen verran jännittäviä, että pitää vielä odottaa vähän aikaa. Kirjat kyllä kiinnostavat, koska myös hänen siskonsa on lukenut ne, Salminen sanoi.

Askartelupajan vetäjät Ria Makkonen ja Pauliina Tulenheimo edustivat Mielikuvitus ry:tä.

Hannele Salminen ja Juho Anesmaa askartelivat omat Harry Potter -taikasauvat.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.