Pentosalissa juhlitaan iloisesti ystävyyttä

Trio MäkiSet esiintyy Pentosalissa sunnuntaina.

Meneillään olevan vuoden ystävänpäivän teema on ”Nähdään toisemme”. Valitettavasti nopea ohi kulkeminen on nykypäivää, vaikka todellisuudessa hymy ja pienikin tervehdys ei vie aikaa ja on huomatuksi tulemisen ele kanssakulkijalle, jopa ilon aihe.

Punaisen Ristin Kuhmalahden osasto on teeman mukaista tapahtumaa järjestämässä ensi sunnuntaina, yhteistyökumppaneina ovat Kuhmalahden kappeliseurakunta ja LC-Kuhmalahti. Pentosalissa ollaan koolla sunnuntaina 17. helmikuuta kello 11.30 lähtien. Alkuun sävelet antaa Trio MäkiSet eli Tuula Mäkinen (laulu), Eerik Mäkinen (harmonikka) ja Erkki Mäkinen (viulu). Triolla on koottuna tuhti paketti reipasta ja nostalgista musiikkia. Tilaisuudessa myös nautitaan perinteinen keittolounas ja kahvi. Kello 14 alkava kappeliseurakunnan messu päättää tilaisuuden. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?