Luja-Lukon voittoputki sai jatkoa, viime lauantaina kaatui Lempäälän Jyry – sunnuntaina alkaa kotipelien sarja

Akseli Viitala. Kuva: Jari Salopino

Pälkäneen Luja-Lukon lentopallomiehet jatkoivat voittokulkuaan lentopallon kakkossarjassa, kun pälkäneläiset kävivät kaatamassa Jyryn Lempäälässä. Voitto irtosi erin 2–3 (17–25, 25–20, 18–25, 25–18, 7–15).

Lukolta puuttui lauantaisesta ottelusta tärkeitä laitahyökkääjiä, mutta se ei vieraiden tahtia haitannut. Samalla nähtiin, että pälkäneläisjoukkueen laaja ja yhtenäinen rintama kantaa pitkälle.

– Vaikka peli oli ylä- ja alamäkeä varsinkin hyökkäyspäässä, pystyimme nousemaan taas voittoon. Se on henkisesti vahvan ja voitontahtoisen joukkueen merkki, Luja-Lukon valmentaja Heikki Kosonen kiitteli.

– Meidän torjunta- ja puolustuspelaamisemme toimi hienosti. Olimme vaikeuksissa vain Ossi Vesasen ykköstemmon kanssa, mutta sekin opittiin viidennen erän puolivälissä, Kosonen kuvaili.

Nilkkavammastaan toipunut Akseli Viitala palasi lauantaina Luja-Lukon kokoonpanoon varsin onnistuneesti.

Lukko on aloittanut kakkossarjan ylemmän jatkosarjan viidellä voitolla. Seuraavaksi edessä on kolme kotiottelua, kun pälkäneläiset saavat kolmena peräkkäisenä sunnuntaina vastaansa Narvi-Pallon Raumalta, Vilppulan Tähden ja Loimaan Jankon.

Lempäälän Jyry-Lukko 2–3 (17–25, 25–20, 18–25, 25–18, 7–15)

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.