Näkökulmia Venäjän tutkimukseen

Sunnuntaina 17. helmikuuta saadaan Kangasalan Lepokodille vieraaksi Aleksanteri-instituutin varajohtaja Sari Autio-Sarasmo. Aleksanteri-instituutti on Helsingin yliopiston alainen Venäjän, itäisen Euroopan ja Euraasian tutkimuskeskus. Se on alan johtava tutkimuslaitos Suomessa ja erittäin tunnettu kansainvälisesti.

Lepokodin tilaisuudessa Autio-Sarasmo kertoo teemoista, jotka ovat tällä hetkellä esillä kansainvälisessä ja monitieteisessä Venäjä-tutkimuksessa. Hänen oma erikoisalueensa historioitsijana on niin sanottu uusi kylmä sota –tutkimus, jossa instituutti on kansainvälisestikin yksi edelläkävijöistä.

SVS Kangasalan järjestämä tilaisuus alkaa kello 14.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?