Näkökulmia Venäjän tutkimukseen

Sunnuntaina 17. helmikuuta saadaan Kangasalan Lepokodille vieraaksi Aleksanteri-instituutin varajohtaja Sari Autio-Sarasmo. Aleksanteri-instituutti on Helsingin yliopiston alainen Venäjän, itäisen Euroopan ja Euraasian tutkimuskeskus. Se on alan johtava tutkimuslaitos Suomessa ja erittäin tunnettu kansainvälisesti.

Lepokodin tilaisuudessa Autio-Sarasmo kertoo teemoista, jotka ovat tällä hetkellä esillä kansainvälisessä ja monitieteisessä Venäjä-tutkimuksessa. Hänen oma erikoisalueensa historioitsijana on niin sanottu uusi kylmä sota –tutkimus, jossa instituutti on kansainvälisestikin yksi edelläkävijöistä.

SVS Kangasalan järjestämä tilaisuus alkaa kello 14.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?