Klassikoiden sävelet soivat Tiilikaisen ja Nykäsen konsertissa

Baritoni Sauli Tiilikaisen ja pianisti Jukka Nykäsen Klassikoita Sinulle -konsertissa torstaina 21. helmikuuta kello 19 kuljetaan klassikoiden matkassa Mozartista Merikantoon ja musikaalien maisemiin. Kangasala-talossa pidettävässä konsertissa matkataan klassisen oopperan maailmasta kevyempiin musikaalimelodioihin.

Sauli Tiilikainen on Suomen tunnetuimpia baritonilaulajia. Jukka Nykänen tunnetaan puolestaan pianistina, säveltäjänä, sovittajana ja kapellimestarina, sekä sanavalmiina musiikkiohjelmien TV- ja radiokommentaattorina.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?