Järjestetään lounas kunnantalolla

Joissakin kunnissa kunnantalon yhteydessä on kahvilatilat ja niissä lounasaikaan maksullinen ateriapalvelu kaikille kuntalaisille. Ajatus lienee ollut, että kun kunnantoimistossa on paljon väkeä, he voisivat syödä lounaansa samassa rakennuksessa tarvitsematta etsiä lounaspaikkaa pitkin kylää. Ja kun ruokaa tehdään, sitä riittää muillekin.

Kunnanviraston työntekijöiden lisäksi kuntalaisilla on näin mahdollisuus saada hyvä ja ravitseva ateria kohtuulliseen hintaan. Nyt kun Pälkäneelläkin suunnitellaan uutta virastotaloa, ehkä tällaisenkin seikan voisi ottaa huomioon? Moni vanhus tai muu yksin asuva voisi olla mielissään tällaisesta tarjonnasta.

Yksi ajatus vaan

Yksi kommentti

  1. Vauhtisokeus

    Outoa jos Pälkäneeltä on nyt tonttimaa loppumassa, että väkisin täytyy Vohlisaarikin kaavoittaa omakotitaloille? En ole kyllä kuullut että Rohola, Rajalanniemi, Kostiala tai Tommola olisi jo myyty ja rakennettu täyteen, ilmeisesti näin kuitenkin on? Onneksi jotkut valtuutetut ovat asiassa hereillä. Taas tuntuu vaan olevan ihmeellinen vauhtisokeus ja maalaisjärjen puute voimissaan kunnan päätöksenteossa. Mitään tarvetta Vohlisaaren kaavamuutokselle ei oikeasti ole, päinvastoin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?