RaLu nujersi Feeniksin

RaLun alle 17-vuotiaat tytöt jatkavat SM-sarjassa neljänsinä.

Alle 17-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa Pälkäneen ja Raholan yhteisjoukkue RaLu otti voiton forssalaisesta Feeniksistä Tesomalla.

–Feeniksin korin alustaa sumputtava miesvartiointi ja passiivinen paikkapuolustus tiedettiin ennakkoon meille vaikeaksi yhdistelmäksi. Ottelun alku oli meiltä tahdotonta ja huonoa joukkuepelaamista, pälkeneläisluotsi Tomi Ingman tylytti.

Feeniks karkasi 13 minuutissa 24–9-johtoon. Kun RaLun pelaajat unohtivat oman edun tavoittelun ja alkoivat tehdä asioita joukkueena, kääntyi peli. RaLu voitti seuraavat 27 minuuttia tiukalla joukkuepuolustuksella pistein 43–20 ja koko ottelun  52–44.

RaLu jatkaa sarjassa neljäntenä. Sarjaa on jäljellä neljä kierrosta ja neljä parasta menee mitalipeihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?