K-Kino kutsuu elokuviin hiihtolomalla

Silmu Ståhlberg on tämänkertainen Risto Räppääjä, Lumi Kallio Nelli Nuudelipää.

Kangasala-talon elokuvateatteri K-Kino tarjoaa mukavaa hiihtolomatekemistä koko perheelle 22.2.–3.3. Lapsille ja perheille sopivat perheen elokuva Risto Räppääjä ja pullistelija sekä suositut animaatiot Lego Elokuva 2 ja Räyhä Ralf valloittaa internetin. Myös aikuisille riittää katsottavaa: Aurora, Beautiful Boy ja Tuntematon mestari. Asiakkaiden toiveesta Risto Räppääjä ja pullistelija esitetään vauvakino-näytöksenä pe 1.3. klo 14:30.

Risto ja Rauha Räppääjä, Nelli Nuudelipää sekä naapurin Lennart Lindberg lähtevät lomailemaan Voimakallion mökkikylään elokuvassa Risto Räppääjä ja pullistelija. He kohtaavat voimailukisoihin valmistautuvan isä-poika-parin, Bill ja Sylvester Pöntisen, ja Risto ja Lennart kutsuvat Elvi-tädin valmentamaan heidät kädenvääntökisaan näyttääkseen etteivät ole vellihousuja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?