Ladat päräyttävät Mobiliaan

Ladat kokoontuvat Mobiliassa 24. helmikuuta. Kerhon jäsenen ei tarvitse omistaa Ladaa, riittää, että tuntee ajavansa Ladalla.

Jo 22. kerran nähdään Kangasalla runsaslukuinen joukko ladisteja ja Ladojen ystäviä yhteisessä, rennossa talvitapahtumassa. Ladat kokoontuvat Mobiliaan sunnuntaina 24. helmikkuta kello 11–16.

Ladojen talvitapahtuman perinteinen ohjelma koostuu kuulumisten vaihdosta, kiihdytysajosta, rompetorista ja makkaranpaistosta. Ohjelmaan kuuluu myös yhdistyksen virallinen vuosikokous sekä vauhdikas kilpailu, jossa ladaharrastajat ottavat mittaa toisistaan.

Kerhon toiminnasta kiinnostuneilla on päivän aikana hyvä mahdollisuus saada tietoa Lada-harrastuksesta ja vaikkapa liittyä kerhon jäsenkuntaan. Liittymisen edellytyksenä ei ole omistaa Ladaa – riittää, että tuntee ajavansa Ladalla tai tuntee kiinnostusta Ladoja kohtaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?