Päijälässä murisee elokuussa – Rallin MM-sarja saapuu jälleen Kuhmalahdelle

Päijälän erikoiskoe on vakiinnuttanut paikkansa Suomen MM-rallin erikoiskokeiden joukossa. Kuhmalahden puolelta Liehuntieltä liikkeelle lähtevä – joinakin vuosina sinne päättynyt – pätkä on mukana rallissa myös tulevana kesänä.

Vajaa 23-kilometrinen osuus ajetaan erikoiskokeina 13 ja 17. Molemmat erikoiskokeet ajetaan lauantaina 3.8., joka on nelipäiväisen rallin kolmas päivä. Ensimmäisen kerran pätkä kaasutellaan aamulla kello yhdeksän jälkeen ja toisen kerran iltapäivällä hieman neljän jälkeen.

MM-ralli on tulossa jälleen lähelle ensi kesänä. Kuvassa Thierry Neuville Liehuntiellä viime vuoden Neste Rallissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?