Pälkäneen Rekrytreffit lähestyvät

Työnantajat voivat ilmoittautua kesätyötorille elinkeinojohtaja Jaana Koivistolle.

Pälkäneen Rekrytreffejä vietetään keskiviikkona 20. maaliskuuta kello 14–18 Nuijantalolla. Rekrytreffit on maksuton tapahtuma, joka on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat palkata uusia osaajia tai vasta harkitsevat, olisiko palkkaaminen kenties ajankohtaista. Työnhakija puolestaan voi tutustua etukäteen tapahtumassa mukana oleviin yrityksiin ja löytää tapahtumassa vaikka uuden työnantajan.

Työnantajat ja -hakijat voivat rekisteröityä tapahtumaan osoitteessa www.businessmaker.fi/palkaneenrekrytreffit.

Maaliskuisessa tapahtumassa järjestetään myös kesätyötori, johon työnantajat ehtivät niin ikään vielä ilmoittautua. Ilmoittautumiset voi tehdä Jaana Koivistolle sähköpostitse osoitteeseen jaana.koivisto@palkane.fi.

Rekrytreffit järjestävät yhteistyössä Pälkäneen kunta, Pälkäneen yrittäjät ja Luopioisten yrittäjät sekä Uusyrityskeskus Ensimetri.

Kangasalla kesätöistä tiistaina

Kangasalla kaupungin työllisyyspalvelut ohjaa nuoria kesätyönhaussa tiistaina 26. helmikuuta kello 12–15. Osuuspankin talon (Kuohunharjuntie 26) toisessa kerroksessa saa tuolloin vinkkejä esimerkiksi työhakemuksen ja cv:n tekemiseen. Tilaisuudessa kerrotaan myös Kangasalan alueen kesätyömahdollisuuksista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?