Runsaat kiitokset 120-vuotiaalle marttajärjestölle

Tuhansien miesten sydämiinkin ovat marttojen kelpo eväät 120 vuoden kuluessa lukemattomia polkuja raivanneet. Ilahtuneet kiitokset myös Aitoon 110 vuotta nuorempien mestari-marttojen peruspannareista + ruokaisasta rokasta, makoisasta Honkalan hernevellistään järjestön äskeisenä juhlapäivänä! Monet suurkupilliset sitä vielä kotonakin hartaasti nautittiin.

Suomen mallikkaat martat ovat toimineet monenmoista tarpeellista osaavina rauhan ajan lottina, kotirintamaa kohentaen, omatoimista, neuvokasta, mielekästä, koko kansan tervettä, raitista elämää edistäen, rauhaamme, arkeamme, pyhänpitoakin valistustoiminnallaan, tiedoillaan, taidoillaan turvaten.

Menestyksekästä seuraavaa satavuotiskautta Suomen uljaalle marttajärjestölle kymmenine tuhansine jäsenineen ympäri maan toivottaen

Kiiom Mikko + varmasti monet muutkin kiitolliset, hiljaiset viisaat

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?