LP Kangasala voitolla viimeiseen kotipeliin – lauantaisen Ploki-kohtaamisen jälkeen alkavat pudotuspelit

LP Kangasala jatkoi pisteputkeaan lentopallon Mestaruusliigassa. Tällä kertaa takataskuun sujautettiin kolme pistettä, vaikka LP Vampula tekikin parhaansa saadakseen pisteistä oman osansa.

Pitkäjärvellä viime viikonloppuna pelatussa ottelussa kangasalalaisjoukkue otti voiton erin 3–0 (25–23, 25–22, 25–21) ja karisti edellisen pisteettömän ottelun yhä kauemmas. LP Kangasala on kerännyt pisteitä jokaisesta pelaamastaan liigaottelusta tämän vuoden puolella; edellisen kerran joukkue jäi pisteittä Kuusamon Pölkkyä vastaan joulukuun puolivälissä.

LP:n runkosarja päättyy tulevana viikonloppuna. Joukkue kohtaa kotisalissaan Liiga-Plokin lauantaina. LP on jo varmistanut runkosarjan kolmannen sijan, joten tuloksellisesti ottelulla ei ole kotijoukkueelle juurikaan merkitystä. Alkavia pudotuspelejä ajatellen ottelulla on kuitenkin monellakin tavalla painoarvoa; pudotuspeleissä kangasalalaiset ovat saamassa vastaansa joko OrPon tai juuri Plokin.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.