Festarit: Ohjelma kahden päälavan osalta nyt valmis

Kirkkari-ohjelma täydentyi: Elli Haloon Ellips, Vesala, Popeda, Jannika B., Viikate…

Aiemmin bändinsä Haloo Helsingin kanssa Kirkkareilla esiintynyt Elli Haloo saapuu kesällä Aitooseen Ellips-sooloprojektinsa kanssa.

Heinäkuussa Aitoon Kirkastusjuhlilla nähdään jo julkistettujen artistien lisäksi liuta ensimmäistä kertaa Kirkkareilla esiintyviä kokoonpanoja kuin myös konkariosastoa. Konkariosastoa edustavat bändinsä Haloo Helsingin kanssa Kirkkareilla tätä aiemmin soittaneen Elli Haloon sooloprojekti Ellips. Ahkerasti keikkaileva Vesala nähdään myös Aitoossa. Manserock-jyrä Popeda tekee niin ikään paluun Kirkastus-lauteille, samoin kuin poppari Jannika B. Kouvostomollista herkkua yleisölle tarjoilee Viikate, kun Aitoossa päästään juhlimaan bändin kymmenen vuotta täyttävää albumia ”Kuu kaakon yllä”.

Kirkastus-debyyttinsä tänä kesänä tekevät monipuolisesti räppäävä Gasellit, folk rock -tunnelman tahtiin ilakoiva Greenrose Faire, tuoretta musiikkia juuri julkaissut Vilma Alina sekä Lasten Hautausmaa ja Ruusut. Lisäksi heinäkuun 6.—8. vietettäville Aitoon Kirkastusjuhlille saapuvat ensimmäisessä esiintyjäjulkistuksessa ilmoitetut Ville Valo & Agents, Anssi Kela, Atomirotta, Lauri Tähkä, Marko Haavisto & Poutahaukat,Teflon Brothers, Petri Nygård ja Apulanta.

Iltaohjelman lisäksi sunnuntaina vietetään perinteikkäästi Aitoon VPK:n vuosijuhlaa marsseineen, ja maanantaina pyörähdellään päivätanssien tahtiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?