Hyvinvointitapahtuma naistenpäivän kunniaksi – Nuijantalolla jaetaan kukkia ja tietoa

Perjantaina 8.3. Nuijantalolla naistenpäivän kunniaksi järjestettävässä hyvinvointitapahtumassa jaetaan kahvilassa kukka 20 ensimmäiselle naisasiakkaalle. Päivään mahtuu paljon ohjelmaa: iltapäivällä naistentautien erikoislääkäri Leena Larva puhuu naisen hyvinvoinnista eri ikäkausina ja vaihdevuosi- ja myöhempien ikävaivojen voittamisesta.

Nuijantalon salissa on messutapahtuma kello 16–20. Kello 16.30 alkaen Jaana Ketola ja Reetta Heikkilä pitävät tietoiskuja liittyen lihaskuntoon. Paikalliset hyvinvointiyrittäjät esittelevät tuotteitaan ja antavat työnäytöksiä. Paikalla on muun muassa sisustustuotteita, kevään laukku- ja huivimuotia, niska- ja hartiahierontaa, venyttelyä ja lihashuolto-opastusta, kotimaisia mausteita, oliiviöljy- ja balsamicokastikemaistiaisia, keppihevosia ja lahjatavaraa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?