Kehno pudotuspelisunnuntai Kangasalla – Eagles putosi finaalista ja LP Kangasala hävisi tähtipelaajan loukkaannuttua

Uskoa parempaan huomiseen kysytään nyt pudotuspelejä viikonloppuna tahkonneilta LP Kangasalan liigajoukkueelta ja Kisa-Eaglesin kakkosdivisioonakiekkojoukkueelta. Molemmille sunnuntai tuntui tarjoavan vain harmaita hiuksia.

LP Kangasala hävisi Orivedellä OrPolle selkein luvuin 3–0 (25–19, 25–12, 26–24), mikä merkitsi puolivälieräsarjan tasoittumista tilanteeseen 1–1. Tappion lisäksi päänvaivaa aiheutti joukkueen ykköstykiksi nousseen Nikki Taylorin loukkaantuminen avauserässä. Tämä kipsasi kangasalalaisten peliä aina kolmanteen erään asti, mutta vahvasti pelannut OrPo ei ollut tuolloinkaan ratkaisuhetkillä yllätettävissä.

LP Kangasalan Nikki Taylor loukkasi nilkkansa Orivedellä sunnuntaina. Puolivälierien avausottelussa hän oli iskenyt 28 pistettä.

Kisa-Eagles puolestaan koki toisen peräkkäisen jatkoerätappion jääkiekon kakkosdivisioonan välierissä. Valkeakosken Kiekko-Ahma uusi lauantaina tekemänsä tempun sunnuntaina ja nousi pelin viime hetkillä tasoihin – ja voittoon jatkoerän toisella minuutilla. Kangasalla yli 400 katsojan silmien edessä vierasjoukkue tuuletti voittoa maalein 6–7 (3–2, 1–2, 2–2, 0–1).

Kiekko-Ahma eteni finaaliin voitoin 2–1.

Eagles oli voittanut avauskamppailun maalein 6–3 (2–1, 3–1, 1–1), lauantaina toisessa kohtaamisessa Kiekko-Ahma oli ollut parempi luvuin 4–3 (0–1, 1–1, 2–1, 1–0).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?