LP joutui selkä seinää vasten – OrPo haki voiton Pitkäjärveltä, Taylor seurasi peliä kyynärsauvojen kanssa

LP Kangasalan leirissä oli vakavia ilmeitä keskiviikkoillan päätteeksi.

OrPo tuuppasi LP Kangasalan hankalaan asemaan lentopallon Mestaruusliigan puolivälierissä.

Orivesiläisjoukkue haki Pitkäjärveltä voiton erin 1–3 (21–25, 23–25, 25–18, 14–25) ja siirtyi ottelusarjassa 1–2-johtoon. Välieräpaikka irtoaa kolmella voitolla, joten LP:n on pakko voittaa joukkueiden seuraava kohtaaminen Orivedellä lauantaina.

Pitkäjärvellä nähtiin pitkiä taistelupalloja ja molempien joukkueiden äänekästä kannustusta; ”paikallisottelua” oli seuraamassa 560 katsojaa. Orivedellä edellisessä pelissä nilkkansa loukannut LP:n hyökkäystykki Nikki Taylor seurasi vääntöä vaihtopenkiltä. Hänen sijaansa hyökkäystehot lepäsivät nyt Vilma Ruuskan, Nette Peitin ja Jutta Riikosen harteilla.

Lähes 30 pistettä puolivälieräavauksessa takonut LP:n Nikki Taylor joutui seuraamaan ottelua sivusta loukkaantumisen vuoksi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.