Lastenlinnan pellon kaava hyväksyttiin – teollisuusalueen merkintä vaihtuu julkisiin palveluihin

Lastenlinnantien länsipuolelle ja Takojantien eteläpuolelle laadittu asemakaava, jota on väläytelty muun muassa yksityisen päiväkodin toteuttamiselle sopivaksi, sai hyväksynnän Pälkäneen valtuustolta.

Asemakaavamuutosalue Onkkaalassa on kooltaan noin 1,3 hehtaaria, ja rakennusoikeuden määräksi tulee hieman alle 5250 neliömetriä. Alueella sijaitseva koivurivi Lastenlinnantien laidalla on osoitettu kaavassa säilytettäväksi. Alueen pohjoisosaan on osoitettu istutettavaa aluetta.

Kunnan kaavoituksen mukaan kaavamuutos toteuttaa Pälkäneen aiemmin laaditun kehityskuvan tavoitteita. Kaavamuutos antaa mahdollisuuksia monenlaiselle palvelurakentamiselle ja siten palvelutarjonnan kehitykselle ja monipuolistumiselle. Asemakaavamuutos sallii alueelle julkisen hallinnon tai julkisten palvelujen rakennuksia.

Kaava-alueen viereen sen eteläpuolelle on suunniteltu pientaloaluetta.

Lastenlinnantien kaava-alue.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.