Pohjan koulussa vietettiin pehmeää ilmastolakkoa

Nuoret eri puolilla maailmaa jäävät perjantaina pois koulusta ilmaistakseen huolensa ilmastonmuutosta kohtaan. Tampereella järjestettiin aamupäivällä ilmastolakkoon liittyvä marssi. Kuhmalahtelaisessa Pohjan koulussa osallistuttiin ilmastolakkoon pehmeällä tavalla. Koulun kolmannen ja neljännen luokan oppilaat ilmaisivat omia ympäristöajatuksiaan pehmolelujen ja lelujen avulla.

Yksi kommentti

  1. Shaq

    On se hyvä juttu että ei päästetä kaunista lakkoperinnettä sammumaan, opetetaan lapset jo pienestä pitäen kunnon jarruiksi maailmaan. En lainkaan vastusta mielenilmausta ja huolta yhteisen ilmastomme puolesta, mutta LAKKO! Ihanko itse ideoivat lakon, vai tulikohan ohjeet tähänkin älyttömyyteen Rinteeltä tai ajattelemattomilta vanhemmilta?
    Mielenosoitus, mielenilmaus tai ihan mikä tahansa muu termi olisi oikein. Vai halutaanko ajaa asioita olemalla tekemättä mitään?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?