RaLu kukisti HNMKY:n 63–52

Koripallon alle 17-vuotiaiden SM-sarjassa RaLu kohtasi sunnuntaina Helsingissä NMKY:n. RaLulla oli ennen tätä ottelua kuukauden tauko hiihtolomien ja pelien siirtojen takia. Rikkonainen valmistautuminen runsaiden loukkaantumisien ja sairastelujen takia aiheutti joukkueessa ennakkoon epävarmuutta.

Ottelu lähti RaLun osalta hyvin käyntiin. Pallo liikkui ja puolustus oli tiivistä. Puoliajalla RaLu johti 38–18. HNMKY onnistui sotkemaan jälkimmäisellä puoliskolla RaLun hyökkäystä vaihtelemalla paikkapuolustusta ja miesvartiointia. RaLun hyökkääminen meni paikoittain melkoiseksi puskemiseksi.

Loppunumeroiksi saatiin kuitenkin RaLun 63–52-voitto. Joukkueen tasaisuutta kuvaa se, että kaikki 9 pelaajaa pääsivät pisteille.

Voitollaan RaLu varmisti paikkansa neljän parhaan joukkoon ja huhtikuussa alkaviin SM-välieriin. Runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua (ToPo,Turku ja Honka) ja sarjataulukon mukaan vastus kovenee mukavasti loppua kohden. Seuraava kotipeli pelataan Pälkäneellä Kostia-areenalla ensi sunnuntaina kello 14 ToPoa vastaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?