Taylor ja LP eivät toipuneet – OrPo jätti kangasalalaiset ulos mitalipeleistä

Kayla Haneline ja muu LP Kangasalan väki päätti kautensa puolivälieriin viime viikonloppuna.

Tämän vuoden puolella vain kaksi tappiota – ja nekin viiden erän jälkeen Hämeenlinnalle ja OrPo:lle. Vastaavasti yhdeksän voiton joukossa LP Viestin kukistaminen. Vahvalla alkuvuodella ei kuitenkaan ollut lopulta merkitystä: kun LP Kangasalan kovaan iskuun päässyt Nikki Taylor loukkaantui puolivälierissä OrPo:a vastaan, voimasuhteet käännähtivät kangasalalaisittain väärään asentoon. Yhtä voittoa seurasi kolme tappiota, joista lauantainen 3–0 (25–20, 25–22, 25–23) -tulos Orivedellä tiesi LP:lle kauden päättymistä. OrPo jatkaa matkaansa välieriin, joissa LP Kangasala on ollut vakiovieras viime vuosina.

Laihaksi lohduksi jäi, että joukkue ei silti kaatunut huonoon peliin vaan enimmäkseen OrPo:n hyvyyteen.

– Olen ylpeä joukkueesta, koska saimme aikaiseksi jonkinlaisen tappelun. Oikea joukkue voitti, sillä 3–1-ottelusarjavoittoa ei saada sattumalta, tiivisti LP:n päävalmentaja Arttu Keränen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?