Luja-Lukko avasi urakkansa voitolla – ensi viikonloppuna kaksi kotipeliä

Jere Puolakka, Juho Viitala ja Reko Käenniemi valmiina pisteen ottamiseen. Kuva: Jari Salopino.

Yksi takana, kolme jäljellä. Pälkäneen Luja-Lukko avasi neljän ottelun härkäviikkonsa vahvasti: Raision Loimu joutui poistumaan Kostia-areenalta niskassaan tappio lukemin 3–1 (20–25, 25–21, 25–21, 25–14) lentopallon kakkossarjassa.

Voitto-ottelussa nousi näkyvään rooliin kaksi peluria, joista molemmilla on takana varsin rikkonainen kausi. Taustaan nähden Juhani Salminen ja Jaakko Ollikainen esiintyivätkin erittäin lupaavasti – varsinkin, kun ennakoi mahdollisimman monen pelaajan panoksen olevan tärkeä tulevassa tiukassa ottelurypistyksessä.

Luja-Lukon ”esipudotuspelit” ylemmässä jatkosarjassa jatkuvat torstaina Häijään Äijiä vastaan. Lauantaina pälkäneläiset isännöivät Salpista ja sunnuntaina mahdollisesti viimeisessä kotipelissään Jyryä. Ylempi jatkosarja päättyy seuraavan viikon sunnuntaina vieraspelillä NarPaa vastaan. Senkin jälkeen pelit saattavat jatkua, sillä Luja-Lukko on oman jatkosarjansa kärkipaikalla.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.