Mikko Alatalo vierailee komediassa Myöhästynyt hääyö

Mikko Alatalo vierailee komediassa Myöhöstynyt hääyö.

Rakastetun Mika Waltarin Myöhästynyt hääyö tekee odotetun vierailun Kangasala-talossa 27. maaliskuuta.

Esitys sai ensi-iltansa Varkauden Kuntorannan Eevansalissa 13.9.2018.

– Hyvää palautetta tästä vanhan ajan kunnon komediasta on ollut mukava kuulla, toteaa esityksen ohjannut Eeva Eloranta.

– 50-luvun nostalgia ja herkulliset henkilöhahmot ovat olleet yleisön mieleen ja erityistä kiitosta olemme saaneet aikakauden tyylin mukaisesta puvustuksesta, kertoo Eloranta.

– Mika Waltarin lahjakkuutta komedian kirjoittajana ei voi olla ihailematta! Naisen sielunelämän kuvaajana hän on ihan pistämätön, onhan Myöhästynyt hääyö melkoinen hatunnosto naisen neuvokkuudelle ja periksiantamattomuudelle – varsinkin, kun ne kohdistuvat avioliittoa pakoilevan Amerikan enon vihkipallille saamiseen, summaa Eloranta nauraen.

Myöhästynyt hääyö on Mika Waltarin romanttinen komedia hääparista, jonka hääyölle kasautuu mitä hullunkurisimpia esteitä, ei vähimmin avuliaan anopin ja epäluuloisen Amerikan-enon toimesta. Jälkimmäinen on lisäksi tunnettu tuimasta naisvihastaan, joten pulaan joutunut sulhanen keksii peitetarinan juuri solmitulle avioliitolleen, jottei odotettu perintö mene sivu suun. Komedian kiemuroissa Amorin nuoli osuu kuitenkin yhteen jos toiseenkin ja loppumetreillä anoppikin todistaa todeksi ikiaikaisen sanonnan ”sulaa se sokeri vanhankin suussa”.

Herkullisena lisämausteena esityksessä vierailee muusikko Mikko Alatalo posteljoonin cameo-roolissa. Eikä komedia pääty ennen kuin Mikko on viihdyttänyt yleisöä omalla, huumoripitoisella musiikkituokiollaan!

Myöhästynyt hääyö Kangasala-talossa ke 27.3 kello 19, suositusikä  8-vuotiaasta alkaen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?