Anna Tapion koululla vietettiin koulun omia yritysmessuja

Microhard NY. Kuva: Sari Päätalo

Anna Tapion koululla vietettiin koulun omia yritysmessuja lauantaina 16. maaliskuuta. Yhdeksänsien luokkien nuoret yrittäjät esittelivät messuilla liikeideoitaan, joista Luopioisten ja Pälkäneen yrittäjien raati palkitsi PuuMikot ja Kahvila Toukolan. Anssin kaupan lahjakortin sai Aitoo Makeiset. Nuori yrittäjä -yrityksiä oli messuilla mukana yhteensä viisi.

Luopioisten yrittäjät ovat jo useamman vuoden ajan palkinneet parhaan yritysidean ja parhaan yritysidean esittelyn 50 euron stipendillä. Pälkäneen yrittäjät tulivat raatiin mukaan viime vuonna. Myös Anssin kauppa halusi palkita yhden yrityksen omalla lahjakortillaan.

Palkitut yritykset:

Paras liikeidea: PuuMikot NY, Mikko Hakala ja Mikko Motin. Puunkantotelineiden valmistu ja myynti.

Paras liikeidean esittely: Kahvila Toukola NY, Eetu Vahlberg, Leo Törmä ja Eemeli Aaltonen. Lautapelikahvila kahtena päivänä viikossa tarjoaa muun muassa itse leivottua mustikkapiirakkaa.

Anssin kaupan lahjakortti: Aitoo Makeiset NY, Lilja Peltola, Mia Yli-Mutka ja Amanda Kärpänniemi. Tilauksesta valmistuvat muun muassa suklaakeksit ja muffinssit.

Yrittäjien kunniamaininta: Kaarlon kioski, Kaarlo Kämäri. 9-vuotiaana yrittäjäuransa aloittanut Kaarlo valmistaa itse marmeladit, toffeet ja vaahtokarkit. Kesäisin myyntikojussa on myynnissä myös jäätelöä.

Mukana messuilla myös:

Microhard NY, Kasperi Kulo, Aleksi Mäkinen ja Juho Åkerman. Koivumagneettiin saa kuvan esimerkiksi omasta lemmikistä.

Aitoon Kuvapalvelu NY, Jenna Paaso, Heidi Poukkanen ja Jessica Virtanen. Nuoret tekevät kuvauksia myös yrityksille.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?