Onkkaalassa nähtiin varsinainen vauvaryntäys, kun viime vuoden aikana syntyneet vauvat kokoontuivat Pirtillä perheineen

Vauvat tutustumassa toisiinsa. Vilinää riitti!

Yli kaksikymmentä vauvaa perheineen saapui paikalle, kun Pälkäneen MLL järjesti tapaamisen vuonna 2018 syntyneille vauvoille perheineen viime viikon maanantaina. Perhekeskus Pirtti täyttyikin ääriään myöten lähemmäs kuudestakymmenestä osallistujasta.

– Syntyvyyden ollessa laskussa oli mukava nähdä, että näin paljon lapsiperheitä saatiin liikenteeseen, yhtenä tapahtuman järjestäjänä toiminut Vera Suutari iloitsi.

Pälkäneen MLL:n puheenjohtajana toimivan Suutarin lisäksi tapahtumaa olivat tällä kertaa järjestämässä hallituksen jäsenet Annika Lukula-Niemi ja Hanna Salminen.

– Kaikilla meillä kolmella on vuonna 2018 syntynyt vauva, joten tilaisuuden järjestäminen sopi siksikin meille oikein hyvin, Suutari mietti.

Kolmikko kertoi paikalla olleille perheille ensin paikallisen MLL:n toiminnasta, minkä jälkeen päästiin tutustumaan paikallaolleisiin perheisiin ja vauvoihin. Osa päätähdistä köllötteli vielä rennosti vilteillään, mutta alkuvuodesta syntyneet, vuoden täyttäneet veijarit pistivät jo iloisesti menemään kävellen. Nähtiinpä joukossa myös peppukiitäjiä ja muita veikeitä etenemistyylejä.

Ohjelmaan kuului myös Suutarin vetämä vauvamuskarihetki.

– Muskarin jälkeen oli ohjelmassa vapaata seurustelua ja leikkiä. Tarjolla oli myös pientä iltapalaa. Jokainen 2018 syntynyt vauva sai mukaansa myös pienen muistamisen yhdistykseltä, Suutari lisäsi.

Neuvolan tilastojen mukaan vanhan Pälkäneen alueelle syntyi lapsia viime vuoden aikana yhteensä 44.

Villellä, Jasperilla ja Jalolla oli jo kova meno päällä.

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.