Sarjanousu jäi Kangasalan salibandymiehille haaveeksi

Tiukka tilanne KU:n maalilla.

Kangasalan Urheilijoiden miesten edustusjoukkue pelaa myös ensi kaudella salibandyn kolmossarjassa. KU:n sarjanousu jäi haaveeksi, kun Kyröskosken Ponsi oli viikonloppuna pelatuissa kakkosdivisioonan karsintapeleissä kahteen otteeseen parempi. Lauantaisen kohtaamisen KyPo voitti kotonaan selvin lukemin 8–2 (2–1, 4–1, 2–0).

Sunnuntaina Pitkäjärven liikuntahallissa nähtiin taisteleva kangasalalaisjoukkue, mutta Kyröskoski vei jälleen voiton – tällä kertaa maalein 8–11 (0–3, 2–2, 6–6). Ottelusarja pelattiin paras kolmesta -systeemillä, joten KyPo lunasti paikan kakkosdivariin myös ensi kaudeksi suoraan kahdessa ottelussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?