Luja-Lukko selvitti tiensä välieriin – kakkossarjan parhaat kohtaavat toisensa huhtikuun alussa

Heikki Kososen suojatit jatkavat kauttaan ylemmän jatkosarjan jälkeen kakkossarjan välierissä. Kuva: Jari Salopino.

Pälkäneen Luja-Lukko pelaa kakkossarjan välierissä. Vahvan runkosarjan pelannut joukkue jatkoi hyvää virettään myös ylemmässä jatkosarjassa ja varmisti sen voiton jo ennen viimeistä kierrosta.

Pälkäneläiset kohtaavat 6.–7. huhtikuuta pelattavissa välierissä toisen jatkosarjalohkon kakkosen. Todennäköisesti vastaan tulee joko Pielaveden Sampo tai outokumpulainen Karpaasit, mutta myös savonlinnalaisella East Volleylla on vielä pieni mahdollisuus nousta lohkon kärkikaksikkoon.

Välierissä pelataan kaksi ottelua. Jos voitot ovat tasan, keskinäinen paremmuus ratkeaa erävoittojen ja tarvittaessa eräpisteiden perusteella.

Luja-Lukolla on edessään vielä yksi ylemmän jatkosarjan ottelu. Vieraskentällä sunnuntaina pälkäneläisiä isännöi tuplapeliviikonlopun pelaava NarPa. Kotijoukkue hamuaa vielä lohkon kakkospaikkaa ja välieräpelejä, mutta se edellyttäisi pistepotin kaappaamista viikonlopun molemmissa otteluissa.

Sunnuntaina päättynyt neljän pelin tiukka viikko toi Luja-Lukolle kaksi voittoa ja kaksi tappiota, joista toinen tuli Salpikselle viiden erän väännön jälkeen. Jyrylle kärsitty häviökin tuli välieräpaikan jo varmistuttua.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.