Harakoita naurattaa

Kirkon tutkimuskeskuksen tuoreesta tuloksesta käänteisesti päätellen 25–34-vuotiaista naisista 71 prosentin arvellaan kuuluvan jumal-uskoisiin, miehistä 78:n.

Tuo jos totta olisi, niin jopahan ovat Suomen koululaitoksen, valtakunnan tiedonvälityksen, Sydän-Hämeen lehden sekä lasten vanhempain kansanvalistusviestit vahvasti huuhaata tukeneet tahikka sitten harakoille lennähtäneet.

Ihmiskunnan suurin syöpäkasvain, monituhatvuotinen huijaus, hullutus ja vakavin valhe, aprillaus on jumala, jumalat.

Kiiom Mikko

Yksi kommentti

  1. Tuohivirsu

    Mikko on siinä kovin oikeassa että kaikenlainen julistus, palavasilmäinen asian tuputtaminen ja jatkuva ”totuuden” toitottaminen on rasittavaa ja hölmöä. Pitäisi elää tietyllä tavalla, palvoa olemattomia, pitäisi tehdä niinkuin aina ennenkin on tehty jne. Näitä oikeassa olijoita on sekä uskonnon harjoittajissa että uskomattomissa. Ja kaikilla vankka usko siihen että totuus löytyy ainoastaan oman karvalakin alta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?