Huutijärven puukoulusta ei löydetty normaalista poikkeavia sisäilma-arvoja

Huutijärven puukoulussa ei ole todettu sisäilmahaittaa, eikä puukoulun ilmanvaihto poikkea Kangasalan muiden palvelurakennusten keskimääräisestä tasosta. Ilmanvaihdon toimivuutta tutkittiin kahdessa opetusluokassa hiilidioksidimittauksin, ja molempien luokkien mittaustulokset täyttivät asumisterveysasetuksen. Mittaustulokset eivät myöskään poikenneet toisistaan. Tämän hetkisillä tiedoilla Kangasalan kaupungin sisäilmatyöryhmä ei jatka asian selvittämistä teknisillä tutkimuksilla tai muilla mittauksilla.

Oppilaiden vanhemmilla on ollut puukoulurakennuksen ilmanlaatuun liittyviä epäilyksiä. Osalla oppilaista on esiintynyt koulupäivän aikana esimerkiksi päänsärkyä tai ärsytysoireita.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?