Pääsiäismyyjäiset täyttävät seurakuntatalon

Pääsiäismyyjäiset järjestetään Pälkäneen seurakuntatalossa lauantaina 13. huhtikuuta.

Seurakunnan pääsiäismyyjäiset täyttävät Pälkäneen seurakuntatalon iloisella tunnelmalla lauantaina 13. huhtikuuta kello 10–13. Myyntipöydiltä voi löytää monenmoista mukavaa: pääsiäiskoristeita, sukkia, koruja, kahvipussialustoja ja -koreja, liinoja ja kasseja. Myytävänä on myös maistuvia leivonnaisia ja itse tehtyjä puunkantotelineitä.

Diakoniaväki myy kahviossa pääsiäisherkkuja ja kahvia. Perinteiseen tapaan järjestetään myös arpajaiset, joissa jokainen arpa voittaa.

Myyjäisten tuotto käytetään diakonian ja lähetyksen hyväksi. Myyjäisiin otetaan mielellään vastaan kotona leivottuja herkkuja, käsitöitä ja arpajaispalkintoja. Tiedustelut voi tehdä Paula ”Papu” Elorannalle puhelimitse numeroon 041 5074 134.

Kommentit (3)

  1. Hyväpössis

    Hyvä Tainio! Oikeaa tekemisen meininkiä tänne rutinakylään! Toivotan hyvää alkua uuden Kievarin bisneksille. Toivottavasti paikalliset ja kesäasukkaat hyödyntävät palveluita. Vielä sinne valikoimaan Rönnvikistä paikallisia oluita ja valkkaria myyntiin erikoisuutena niin turistit on myytyjä. Hienoa! Sitten Onnenkenkä vielä pystyyn uudelleen ja järkevillä aukioloajoilla niin kylänraitti on hetkeksi pelastettu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?