Kolaroidulla Volvolla ajaneet nuoret naiset kaupittelivat käsitöitä – eläkeläisnaiselta lähti lompakko

Kangasalalainen vuonna 1930 syntynyt nainen joutui viime lauantaina iltakuudelta varkauden uhriksi, kun kaksi nuorta naista kaupittelivat hänelle käsitöitä. Kaksikko kertoi käsitöistä saatujen rahojen menevän 9.-luokkalaisten retkirahastoon.

Nuorten naisten lähdettyä eläkeläisrouva huomasi lompakkonsa kadonneen. Rahapussin mukana lähti 50 euroa rahaa, Kela-kortti ja pankkikortteja. ”Käsityökauppiaat” ovat noin 15–18-vuotiaita nuoria naisia. Molemmilla oli pipo, siniset lahkeesta kapenevat housut ja tumma yläosa. Kaksikko poistui paikalta Volvolla, jonka oli pelleissä kolarivaurioita.

Nuoriso riehunut Kaivannossa

Ilkivallantekijät tekivät tuhojaan Kangasalan Kaivannon vanhalla sairaala-alueella kolmeen otteeseen. Kaivannossa on käyty sotkemassa paikkoja 24.3, 28.3. ja 4.4.

Sairaalan pääaulan oven molemmat panssarilasit on pirstottu. Ikkunaan on heitetty maalipurkki, josta on valunut maalia lattioille. Kirjoja on heitelty ympäriinsä. Tuholaiset ovat rikkoneet myös sisäovia ja valokytkimiä. Vanhalle sairaala-alueelle on ajeltu mopoautolla, joten epäilys lankeaa paikallisen nuorison ylle.

Pälkäneellä pöllitty taimia

Myös Pälkäneen vandaalit ovat ehtineet ahkeroida, kun Uusi-Epaalantiellä sijaitsevassa puutarhassa on käyty toistuvasti varkaissa 25. helmikuuta–31. maaliskuuta. Puutarhasta on viety taimia ja amppeleita ja kasvihuoneen muovi on viillelty veitsellä rikki. Varkaat ovat myös unohtaneet ovet sepposen selälleen, joten kasveja on paleltunut.

Ilkivallantekijät iskivät myös Pälkäneen Onkkaalantien ST 1:lle. Polttoöljymittarin letku katkaistiin 28.3. ja 29.3. välisenä yönä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.