Kesy vai villi? – Lasten lauantaissa seikkailevat tutut ja villit eläimet

Lasten lauantaissa katsellaan Samuli Heimosen susia ja koiria. Työpajassa saa taitella paperieläimiä.

Kevään kolmatta Lasten lauantaita vietetään Kimmo Pyykkö -taidemuseolla 13.4. kello 10–14. Päivän ohjelmaan kuuluu lapsille tarkoitettu opastus ja ohjattu paperitaittelutyöpaja. Lasten lauantaihin on vapaa pääsy, myös lasten mukana saapuville aikuisille.

Lasten opastuksella kello 10 katsellaan yhdessä Samuli Heimosen Monesta yksi -näyttelyn susi- ja koira-aiheisia maalauksia. Opastuksen jälkeen pidetään paperitaittelutyöpaja, jossa lapset ja lapsenmieliset saavat taitella paperista villin tai kesyn eläimen. Työpajassa voi taiteilla helppojen ohjeiden mukaan erilaisia eläimiä kello 14 saakka.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?