Lisää iloisia uutisia Onkkaalantielle – NisuKahvila avaa entisen Onnenkengän tiloissa huhtikuun lopussa

Soile Honkasaari suunnittelee pitävänsä NisuKahvilaa auki arkisin noin kello 7–17 ja lauantaisin kello 8–14.

Ravintola Panaman aloittaminen pitkään tauolla olleen Kostian Kievarin tiloissa ei jää tämän viikon ainoaksi iloiseksi yritysuutiseksi. Onkkaalantielle saadaan nimittäin taas kahvila, kun Ilmoilassa asuva Soile Honkasaari toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja avaa NisuKahvilan kylänraitin varteen.

NisuKahvila aloittaa toimintansa viime syyskuussa lopettaneen Onnenkengän tiloissa huhtikuun lopussa. Kahvilassa on tehty viime viikot ahkerasti remonttia, ja uusi liike aloittaa toimintansa täysin uudennäköisessä ympäristössä. Seiniä on maalattu vaaleammilla sävyillä, ja myös kalusteet ovat saaneet valkoista maalia pintaansa. Uudistusten jälkeen asiakaspaikkoja riittää 30 henkilölle.

– Liiketilaan on hankittu myös joitakin uusia kalusteita. Halusin kahvilaan maalaisromanttista tyyliä, ja sitä on nyt sinne saatu, liiketiloissa vuokralla oleva Honkasaari kertoo.

NisuKahvila on tarjoilijaksi kouluttautuneen Honkasaaren ensikosketus yrittäjyyteen, mutta ala on hänelle jo entuudestaan hyvinkin tuttu.

– Ihan nuorena tyttönä työskentelin kahvila Rantakelossa ja sen jälkeen olen työskennellyt useissa seudun ravintoloissa, esimerkiksi Esson baarissa ja Aapiskukossa.

Keittolounas päiväsaikaan

NisuKahvilassa leivotaan joka päivä makeita ja suolaisia leivonnaisia asiakkaiden ostettavaksi. Päiväsaikaan tarjolle tulee keittolounas.

– Työkaverikseni tulee leipuri-kondiittori, joten kahvilasta voi jatkossakin tilata juhliin kakkuja ja voileipäkakkuja, Honkasaari mainitsee.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.