Jehovan todistajat kutsuvat muistojuhlaan

Jani Mikkola (keskellä) ja Veikko Leppänen (oikealla) ottavat vastaan Pirjo ja Matti Audejeviä viime vuoden muistojuhlassa.

Auringonlaskun aikoihin perjantaina 19. huhtikuuta täyttyvät valtakunnansalit ympäri maakuntien, kun Jehovan todistajat kokoontuvat vuoden tärkeimpään tilaisuuteensa, Jeesuksen kuoleman muistojuhlaan.

Viime vuoden tilaisuuksissa oli läsnä lähes 25 000 henkilöä eri puolilla Suomea. Maailmanlaajuisesti tilaisuuksiin kokoontui yli 20 miljoonaa henkilöä, mikä on yli kaksi kertaa enemmän kuin todistajien kokonaismäärä sekä samalla enemmän kuin koskaan aiemmin.

Todistajat kutsuvat parhaillaan kaikkia alueidensa ihmisiä  kanssaan tämän kevään muistonviettoon. Lauantaina 23. maaliskuuta alkaneen maailmanlaajuisen kampanjan aikana tullaan painettuja kutsuja jakamaan yksistään Suomessa arviolta yli miljoona. Lähimmän kokoontumispaikan sekä kokoontumisajan voi kutsun lisäksi löytää verkko-osoitteesta jw.org/fi/jehovan-todistajat. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy eikä kolehtia kerätä.

Esimerkiksi todistajien Pälkäneen seurakunta järjestää muistojuhlan perjantaina 19. huhtikuuta valtakunnansalilla osoitteessa Luopioistentie 11 alkaen kello 20.30.

Muistojuhlassa pidettävässä lyhyessä puheessa tarkastellaan Jeesuksen kuoleman merkitystä sekä vastataan Raamatun perusteella siihen miksi Jeesuksen piti kärsiä ja kuolla. Vuosijuhla järjestetään samana iltana (14. nisankuuta), jolloin Jeesus lähes 2000 vuotta sitten antoi kehotuksen: ”Tehkää tämä toistuvasti minun muistokseni.” (Luukas 22:19).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?