Kainosti kirjailtua

Viime vuonna villisti virkattua ja tänä vuonna kainosti kirjailtua. Sappeen Hannulan talon kauniit pikkuhuoneet, komea pirtti ja  keittiön leveä pöytä mahdollistavat käsityönäyttelyn, jonka kaltaista ei voi nähdä missään muualla. Ikkunoista avautuu keväinen hämäläismaisema ja pari järveä kimaltelee peltojen takana katsojalle.

Näyttely on yllätys rakentajille ja myös katsojille. Kukaan ei ennakkoon tiedä, millaisia käsitöitä ihmiset tuovat, sekä itse kirjailemiaan että suvun aarteita, jota voi tänä vuonna tuoda Hannulaan ensi lauantaina kello 10–12 ja, jos et silloin ehdi, soita Päivi Heinoselle 0405324930 ja sovi muu aika.

Näyttely on avoinna vain yhden päivän, ensi sunnuntaina kello 12–18 osoitteessa Kirkkovenetie 20.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?