Pälkäneläinen Reija Siitonen esiintyy tänään Napakympissä: ”Olenko neiti X, A, B vai C, se selvitköön illalla”

Studiolla. Reija Siitonen on kuvassa keskellä, ja Siitosen taustatukena yleisön joukossa olleet Hanna Hinkka vasemmalla ja Kirsi Pihlajasaari Siitosen vieressä. Kuvassa ovat myös Napakympin juontaja Janne Kataja ja ohjelman pianisti Lenni-Kalle Taipale.

Pälkäneläinen Reija Siitonen on mukana tämäniltaisessa Napakymppi-ohjelman jaksossa.

– Se jääköön toistaiseksi kertomatta, esiinnynkö ohjelmassa neiti X:n, A:n, B:n vai C:n roolissa, Siitonen nauraa.

Ohjelmaan osallistumista perhetyöntekijänä työskentelevä Siitonen muistelee mukavana kokemuksena. Vaikka tunteet vaihtelivat kuvausten alla rauhallisuudesta vatsassa vellovaan paniikkiin, reissu kannatti tehdä.

– Jännittävää ohjelmaan osallistuminen toki oli, kun en ole aikaisemmin ollut tällaisessa mukana. Henkilökunta oli kuitenkin paikan päällä sopivan rempseää ja innostavaa, joten pahin jännitys haihtui jo studion lämpiöön. Silti sitä ennakkoon mietti, miten osaa kysymyksiin vastata ja sekoileeko sanoissa.

Ystävät yllyttivät

Siitosen osallistuminen Napakymppiin oli ystävysten illanistujaisten aikana syntynyt päähänpisto. Idean takana olivat Siitosen työkaveri Hanna Hinkka ja entinen työkaveri Kirsi Pihlajasaari. Kun Siitonenkin tuumi, ettei ohjelmaan osallistumalla ainakaan häviä mitään ja kokemus voisi olla hienokin, kolmikko pisti hakemuksen vetämään.

Aika pian hakemuksen täyttämisen jälkeen Siitoselle kolahti kutsu haastatteluun, minkä jälkeen oli edessä vielä esittelyvideon tekeminen. Kutsu ohjelman kuvauksiin tuli loppuvuodesta, kuvaukset tehtiin joulukuussa.

– Asiaankuuluvasti yllyttäjät eli Hanna ja Kirsi lähtivät tietysti mukaan kuvauksiin ja yleisöön taustajoukoiksi, Siitonen kertoo.

Napakymppi-ohjelman jakso, jossa Siitonen on mukana, nähdään Nelosella torstai-iltana kello 20.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.