Neiti C, pälkäneläinen Reija Siitonen, pääsi Napakymppi-matkalle: ”Rakkauden kipinä ei syttynyt, mutta mukava reissu oli silti”

Reija Siitonen ja Toni Keränen olivat Napakymppi-matkalla Virossa tammikuussa. Ilma oli reissun aikaan talvisen kaunis, ja Pärnun ranta hieno myös talviaikaan.

Pälkäneläinen Reija Siitonen oli mukana eilen torstaina esitetyssä Napakymppi-jaksossa. Neiti C:n paikalla istunut Siitonen pääsi ohjelman myötä reissuun, sillä herra X eli Toni Keränen valitsi Siitosen matkakumppanikseen. Pari suuntasi Napakymppi-matkalle Viron Pärnuun. Aivan uppo-oudon herran kanssa Siitosen ei tarvinnut matkaan lähteä, sillä viestit kulkivat parin välillä jo hyvissä ajoin ennen matkaa.

– Oltiin siis päästy jo vähän tutustumaan ennen reissua, joten sitä ei tarvinnut enää jännittää. Juttu luisti reissunkin aikana hyvin, joten meillä oli ihan hauska reissu. Matkan jälkeen ei olla nähty, mutta joitakin viestejä olemme lähetelleet ja kuulumisia vaihdelleet. Rakkauden kipinä ei siis syttynyt, mutta hyvä mieli koko Napakymppi-kokemuksesta kokonaisuudessaan jäi, Siitonen miettii ohjelmaan osallistumisen antia.

Tammikuinen matka alkoi hieman epäonnisesti, kun ohjeistusten ja käytännön välillä oli hieman ristiriitaa.

– Ohjeiden mukaan meidän piti Helsingin satamassa odotella keltaista pikkubussia, ja kuski antaisi meille matkaliput. Bussia ei näkynyt eikä kuulunut, joten jouduimme jo soittamaan matkan järjestäjälle. Kuski kuitenkin lopulta tuli, mutta kulkuneuvona olikin ihan tavallinen henkilöauto. Oletimme, että matkaan olisi tullut muitakin napakymppiläisiä, mutta olimme Tonin kanssa kahdestaan.

Pärnussa parille oli varattu kummallekin omat hotellihuoneet, aamiaiset ja päivälliset sekä kylpylän allasosaston ja kuntosalin palvelut. Matkapakettiin kuului myös hemmottelua: yrttikylpy, hierontaa sekä osokeriitti- eli kuumavahahoito.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.