Nesteen kylmäasema lopettaa Sahalahdella – uusi toimija aloittaa samalla paikalla loppuviikosta

Sahalahdentien Neste lopettaa toimintansa tänään. ST1 avaa samalla paikalla kylmäaseman loppuviikosta.

Sahalahdella Sahalahdentien varressa toimiva Nesteen kylmäasema lopettaa toimintansa tänään tiistaina puoliltaöin. Asema on siirtynyt Shell-yhtiön omistukseen, ja ST1:n asema avaa samalla paikalla kylmäaseman loppuviikosta.

– Muutostyöt alkavat heti vapun jälkeen torstaina. Asema menee hetkeksi aikaa kiinni, kun värit vaihdetaan ja tekniikka laitetaan meidän osaltamme kuntoon, ST1:n markkinointijohtaja Mikko Reinekari kertoo.

Sahalahdentien kylmäaseman siirtyminen osaksi Shell-ketjua on osa suurempaa kokonaisuutta, sillä samalla kertaa seitsemän pirkanmaalaista Neste-asemaa siirtyy Shellille. Asemat sijaitsevat Sahalahden lisäksi Orivedellä, Juupajoella, Nokialla ja Vesilahdessa.

– Siirtymää on valmisteltu pitkään, eikä polttoaineen myynnissä pitäisi tulla muutamaa päivää pidempää katkoja. Katkot ovat asiakkaille aina toki kurjia ja pahoittelemmekin asiasta koituvaa harmia, Reinekari sanoo.

Sahalahdentien kylmäaseman perustoiminnot säilyvät samoina omistajanvaihdoksen jälkeen. Aseman valaistusta on tarkoitus parantaa jonkin verran.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.