Pälkäneläiskaksoset nappasivat ampumahiihdon SM-kultaa ja -hopeaa

Pälkäneläiset Amanda ja Matilda Saltbacka saalistivat ampumahiihdon SM-kisoista mitaleja.

Ahveniston ampumahiihtäjiä edustavat, pälkäneläiset kaksostytöt Amanda ja Matilda Saltbacka, kisasivat huhtikuussa Hämeenlinnan Ahveniston moottoriradalla pidettävissä ampumahiihdon SM-kisoissa.  Amanda Saltbacka nappasi N13-sarjan henkilökohtaisessa pikakilpailussa SM-hopeaa ammuttuaan yhden sakon. Matilda Saltbacka tuli neljänneksi kahdella sakolla.

N13-sarjan 3 x 3 viestissä tytöt ottivat SM-kultaa joukkueella, jossa hiihtivät Amanda Saltbacka, Venla Mennala ja Matilda Saltbacka. Amanda käytti yhden varapatruunan, samoin Venla.  Matilda suoriutui osuudestaan puhtaalla ammunnalla.

Tyttöjen harrastuksiin kuuluu myös maastohiihto, jossa kuluneella kaudella Matilda sai Hämeen Krista -cupin ykkössijan. Amanda oli hienosti kuudes.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?