Jukolaa esitellään areenalla lauantaina

Edessä häämöttävää suunnistuksen suurtapahtumaa Jukolan viestiä esitellään lauantaina Kostia-areenalla. Heponiemen maastossa Pälkäneen ja Kangasalan rajan läheisyydessä järjestettävän kisan odotetaan tuovan paikalle lähes 20 000 suunnistajaa ja saman verran muuta väkeä.

Talkoolaisia – joita Pälkäneeltäkin etsitään vielä lisää – oli huhtikuun puolivälissä ilmoittautunut mukaan noin 1500. Tavoitemäärä on noin 1800 talkoolaista. Eniten auttavia käsiä tarvittaisiin ensiavussa ja liikenteen ohjauksessa, mutta apu kelpaa kaikissa toiminnoissa.

Pälkäneen suunnalta kulkee linja-autoja jatkuvasti kisapaikalle. Talkoolaisille bussikyydit ovat maksuttomia.

Suunnistustapahtuma ruuhkauttaa Lahdentietä Iharin ja Kaivannon välillä runsaan bussiliikenteen ja arviolta 8000 henkilöauton vuoksi.

Jukolan esittelypiste on areenalla lauantaina kello 9–14. Erillisiä infohetkiä pidetään tasatunnein yhdeksältä, kahdeltatoista ja yhdeltä.

Raikun koululla pidetään asukastilaisuus Jukolan tiimoilta lauantaina ja Majaalahden vanhalla koululla viikkoa myöhemmin.

 

Kuntaturnaus samaan aikaan

Lauantaina Kostia-areenalla myös pelataan. Kuntaturnauksenakin tunnettu lentopalloturnaus alkaa kello 9.30.

Naisten sarjassa mukaan ovat ilmoittautuneet ainakin Hauho, Hämeenkoski, Lammi, Luopioinen ja Pälkäne, miehissä mukana ovat Pälkäne, Luopioinen ja Lammi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?