Vehoniemen lasitetun terassin unelma toteutui – Se on suurin Suomessa koskaan toteutunut rahoituskampanja

Terassi valmiina, Vehoniemen tehotytöt Pauliina Suutarinen, Henna Tolvanen ja Annika Haakana  myös valmiina

Vehoniemen automuseolla tehdään vielä pihatöitä ja sähkömieskin on tulossa pikkuasennuksella.

Kivinen kilometripylväs pötköttää vielä asfaltilla, mutta se nostetaan uuteen paikkaan. Perjantaina 10. toukokuuta kello 14–20 vietetään Vehoniemen uuden yhteisen olohuoneen – lasitetun terassin avajaisia kakkukahvien merkeissä. Perjantaina pidetään puheita, leikataan nauhaa ja nautitaan musiikista.

Nauhaa leikkaamassa ovat joukkorahoituskampanjan suojelija, kolminkertainen Top Fuelin Euroopan mestari Anita Mäkelä, kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, peruskiveä muurannut BusinessKangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara sekä rakennusprojektin tärkeimmät miehet Pertti Luukila ja Hans Danielsson. Pitkästä nauhasta leikataan muistopaloja niin kauan kuin nauhaa riittää.

Viimeistelytyöt vielä käynnissä ennen H-hetkeä perjantain avajaisia

Taidetta kampanjan tueksi

Kangasalalainen Mirja Pulkkila ja pälkäneläinen Aune Mattila ovat lahjoittaneet taideteokset rakennuskampanjan tueksi. Niistä pidetään tauluarpajaiset. Italialaista Minetin jäätelöä maistellaan kello 16–18 tai niin kauan kuin jäätelöä riittää.

10. toukokuuta jälkeen starttaa näyttelyssä osateema japanilaisista 1960- ja 1970-lukujen henkilöautoista ja moottoripyöristä. Ajoneuvoista, joihin useimmilla museovierailla on henkilökohtaisia muistoja. Japanilaiset moottoripyörät vaihtuvat reilun kuukauden mittaisissa jaksoissa. Ensimmäisessä aallossa ovat Hondat, seuraavassa Kawasakit, sitten Suzukit ja syksyn tullessa Yamahat.

Moottoripyöräosastolla Vehoniemi tekee yhteistyötä valtakunnallisen Veteraanimoottoripyöräklubi ry:n kanssa seuraavat kaksi vuotta.

Vehoniemen Unelma -joukkorahoituskamppis on suurin Suomessa koskaan toteutunut rahoituskampanja.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?