Markus Salo mukaan Olli Lindholmin muistokonsertteihin

Kangasalalainen Markus Salo on mukana Olli Lindholmin muistokonserteissa tällä viikolla.

Tuore The Voice of Finland -voittaja Markus Salo on mukana tällä viikolla pidettävissä Olli Lindholmin muistokonserteissa. Yö-yhtye ilmoitti asiasta Salon mukana olosta Facebook-tilillään tänään maanantaina. Kangasalla asuva Salo edusti Olli Lindholmin tiimiä toissaperjantaina päättyneellä The Voice of Finland -kaudella.

Yö-yhtyeen järjestämät muistokonsertit pidetään Porin Isomäki Areenalla 10. toukokuuta sekä Tampere-talossa 11. ja 12. toukokuuta. Yhtyeen laulaja Olli Lindholm menehtyi sairauskohtaukseen 12. helmikuuta.

”Laulu rakkaudelle – Olli Lindholmin muistolle” -konserttien solisteina esiintyvät Salon lisäksi muun muassa Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Pate Mustajärvi, Pauli Hanhiniemi ja Hra Ylppö. Konsertit koostuvat Yön laulujen lisäksi puheosuuksista, jotka pitävät Vexi Salmi ja Tommy Hellsten.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.