Tursolan päiväkodissa palaa, lapsia ohjataan hoitoon toisaalle

Tursolan päiväkotia sammutetaan parhaillaan. Kuva: Eero Mäki-Mantila

Kangasalla sijaitsevassa Tursolan päiväkodissa syttyi tulipalo varhain maanantaiaamuna. Päiväkoti toimii kolmessa rakennuksessa, joista C-talon ullakko oli liekeissä. Palo saatiin sammumaan puoli kahdeksan jälkeen aamulla. Rakennus saatiin pelastettua, joskin sen toinen pääty kärsi pahoja palo- ja savuvahinkoja. Jälkiraivaustöiden arvioidaan jatkuvan kello 11 asti, jonka jälkeen rakennus siirtyy omistajan valvontaan.

Tursolassa oli 25 pelastuslaitoksen yksikköä, ja 80 henkilöä sammutustehtävissä. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Päivähoitoon saapuvia lapsia ohjataan hoitoon korvaaviin tiloihin Kangasalan varhaiskasvatuksen toimesta. Vanhemmat ovat saaneet Päikky-järjestelmän kautta tiedon siitä, missä oman lapsen korvaava hoito järjestetään.

Hälytys Vainiometsäntiellä sijaitsevan päiväkodin palosta tehtiin kello neljältä aamuyöstä.

Palopaikalla on 25 pelastuslaitoksen yksikköä sammuttamassa paloa. Kuva: Eero Mäki-Mantila

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.