Unelmien liikuntapäivässä iloinen tunnelma

Kostia-areenalla oli vilkas ja iloinen tunnelma, kun kuntalaiset tulivat juhlistamaan Vuoden Liikuntapaikka 2019 -palkintoa liikunnan merkeissä.

Kostia-areenalla vietettiin valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää perjantai-iltana erityisissä tunnelmissa. Kaikille avoimen liikuntatapahtuman myötä juhlittiin kahta Kostia-areenan äskettäin saamaa tunnustusta.

Tammikuussa Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n myönsi Pälkäneen kunnalle Vuoden Liikuntateko 2018 -palkinnon Kostia-areenan rakentamisesta. Maaliskuussa Liikuntapaikkamessujen yhteydessä jaetun Vuoden Liikuntapaikka 2019 -palkinnon puolestaan myönsi Opetus- ja kulttuuriministeriö ja palkinnon lahjoitti Tampereen Messut Oy.

Unelmien liikuntapäivä -tapahtuma tarjosi mukavaa sisäliikuntaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Salibandyn ja koripallon toimintapisteiden lisäksi tarjolla oli temppurata alle kouluikäisille sekä mahdollisuus kokeilla sulkapallon pelaamista. Ponnahdusalusta ja paksu laskeutumispatja veti puoleensa myös nuorisoa.

Aikuisille oli järjestetty laiteopastusta kuntosalilla sekä illan päätteeksi pidetty kehonhuoltotuokio, joka veti mukaansa noin kolmekymmentä liikkujaa.

Tauko -kahvilan aulassakin tapahtui illan aikana. Jussi Haaviston hankkima Etelä-Korean olympialaisissa käytetty olympiasoihtu aloitti ilon tuomisen tehtävänsä Kostia-areenan sisääntulon vitriinistä. Haaviston Brother Christmas -hyväntekeväisyyshuutokaupasta hankkima soihtu tulee jatkossa kiertämään eri kohteissa hyvän tekemisen osoituksena.

#illovepälkäne -somekampanjaan osallistuneiden kesken arvotut Kirkkari-liput voitti Pia Kuhanen. Palkinnon luovutti Pälkäneen elinkeinojohtaja Jaana Koivisto.

– Kuhasen instagram-päivityksessä yhdistyivät hienosti pälkäneläinen luonto ja liikunta, Koivisto kehui.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 8 viikkoa vain 3,90 €.