Pälkäneen kesänavaus lähestyy, Markus Salo siivittää Sydiksen juhlavuoden avajaiskahveja

Markus Salo saapuu esiintymään Sydän-Hämeen Lehden toimistolle Pälkäneen kesänavauspäivänä lauantaina 25.5. Salo esiintyy kello 12.

Pälkäneen kesänavaus lähestyy kovaa vauhtia. Kesä avataan lauantaina 25. toukokuuta kello 10-15, jolloin Onkkaalan kylänraitti täyttyy ihmisistä, liikkeiden huippuhyvistä tarjouksista ja mukavasta ohjelmasta. Esimerkiksi Muumit ovat tavattavissa K-Supermarketilla kello 11 ja 13.

Sydän-Hämeen Lehti aloittaa kesänavauksessa oman 90-vuotisjuhlavuotensa vieton. Kello 10–13 lehden toimistolla on tarjolla kahvia ja kastettavaa. Päivää vietetään asiaankuuluvasti -90-luvun hengessä. Kello 12 Sydiksen toimistolla esiintyy tämän vuoden The Voice of Finland -voittaja Markus Salo.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?